Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Προσοχή - Εισβολή !!!!!!

   Σήμερα το πρωί  η καλή μου φίλη  Αχτίδα μου τηλεφώνησε και με ενημέρωσε ότι το ισχυρότατο σύστημα Anti various ,που έχει στο προσωπικό της υπολογιστή ,της έστειλε ένα μήνυμα το οποίο ανέφερε ότι μέσω Βραζιλίας !!!!! παρακαλώ και χρησιμοποιώντας το προσωπικό μου mail , της έστειλα ?????? διαφημιστικό  μήνυμα με προϊόντα  διατροφής η κάτι παρόμοιο .......
Ενημερώνω τις φίλες ότι ουδεμία σχέση έχω ,παρακαλώ μην ανοίγετε παρόμοια μηνύματα !!!!!
Άλλαξα κωδικούς και τα σχετικά  και όταν στέλνω μηνύματα σε προσωπικά mail , ενημερώνω ότι το στέλνω η ιδία !!!! 
Λόγω βεβαρημένων  υποχρεώσεων  περιστασιακά ανοίγω τον υπολογιστή !! 
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και ελπίζω να μη έκανα σε καμία σας  κάποια ζημία !!!

9 σχόλια:

  1. Ολυμπία μου αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχε συμβεί ξανά μήνες πριν ε;
    Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά θυμάσαι Αριστέα μου ,αλλά έχω να πλησιάσω τον υπολογιστή πέντε μέρες ..διάβασα όμως σε άλλα φιλικά ιστολόγια ότι το Σαββατοκύριακο ,"επιτέθηκε " ένας ιός ....Ελπίζω να ήταν ελάχιστες οι επιπτώσεις ...η Αχτίδα την προηγούμενη φορά έπαθε ζημιά μεγάλη και για αυτό τώρα το αντιλήφθηκε !!

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστουμε για την ενημερωση! Ελπιζω να ειστε καλα. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και σε μενα ήρθε πιο παλια ενα τέτοιο μηνημα απο μαι φίλη δεν θυμαμαι.. το οποιο δεν το είχε στήλει εκείνη..ισως και εγω να αρπαξα καποιον ιό...αν και εχω αντιβάριους.. και σήμερα συγκαικριμενα σε πολύ φιλικο μπλοκ που πήγα να μπω μου έβγαζε κακοβουλο.. πολά γινονται εδώ μεσα .. ας εχουμε τον νού μας όμως για καλό και για κακό.. σε ευχαριστούμε για την ειδοποίηση...φιλάκιααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χθες Ολυμπία μου ηρθε και σε μένα αλλά υποψιασμένη δεν το άνοιξα παρά το γεγονός ότι αναφερόταν το όνομά σου
    Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και σ' εμένα ήρθε Ολυμπία,αλλά επειδή την έχω πατήσει κι εγω η ίδια,σκέφτηκα οτι δεν θα μου έστελνες ένα ξερο λινκ και δεν το άνοιξα. Δυστυχώς τέτοια φαινόμενα θα τα έχουμε,όσο μπορούμε προσέχουμε,αλλά κάποιες φορές την πατάμε και σ ε
    καταλαβαίνω πως νοιώθεις, γιατί κι εγω ένοιωσα απαίσια τότε.
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Dearest Olympia,
    Sorry that you got bothered again with a virus. With our Norton 360 program we're always safe and anyway I never open an email that I do not recognize.
    Stay safe!
    Hugs,
    Mariette

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΙΛΕΣ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΒΑΡΙΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥς ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΕΙΣΒΟΛΕΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΣΑ ΜΕΙΛ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ..!!!λΟΙΠΟΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΙΛ ΑΠΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΠΗΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολυμπία μου και σε μενα έστειλες κάτι παρόμοιο! Από κεκτημένη ταχύτητα, δεν κατάλαβα οτι θα είναι ιός για να σε ειδοποιήσω..
    Όταν μπορέσεις στείλε μου εσύ να μου πεις πληροφορίες για το ημερολόγιο! :) (για να γράψω και τις φίλες σου στην λίστα των..επιβατών μας!!) Πολλά φιλιά καλό σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή