Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Άλλαξέ το! #2



Η γλυκιά μας Αριστέα  με την ανάρτηση της    Άλλαξε το #2 μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουμε στο διαγωνισμό με μία αλλαγή που θα έπρεπε να κάνουμε ! Η προθεσμία ήταν μεγάλη αλλά με τα σούρτα -φέρτα ,ο  χρόνος λιγόστευε για μένα ......

Όμως   η πρόσκληση ήταν μία πρόκληση για μένα να ανασκουμπωθώ  , να αφήσω για λίγο τα μπουκάλια και να δοκιμάσω κάτι άλλο το οποίο θα ήταν και πρακτικό και δεν θα κυκλοφορούσα 
πλέον με την πλαστική τσάντα του LEROY MERLIN γεμάτη από μπογιές ,πινέλα ,σφουγγάρια .


Τα σύνεργα του ντεκουπάζ ήταν σε ένα άθλιο κουτί όπως το παρακάτω . 

Στην γειτονιά είδα ότι πολλές φίλες μόλις επέστρεψαν από τις διακοπές , η μία βούτηξε σε  σε μπαούλα ονόματα δεν λέμε (αλλά εγώ είμαι μαρτυριάρα ) είναι η Ρένα  η άλλη φίλη   Μαριάννα σε αποθήκες που έχει θησαυρούς ,  έκανα ακριβώς το ίδιο !!! Χώθηκα στην κάτω αποθήκη ,στις ντουλάπες του μπαλκονιού  και βρήκα αυτό !!!



 Καθότι ως εκκολαπτόμενη καλλιτέχνης  ήθελα να  μεταφορτώνω στο αυτοκίνητο με χάρη και κομψότητα  την καλλιτεχνική μου δραστηριότητα ,ένα νεσεσέρ 35 ετών ,(από τα φοιτητικά μου χρόνια , ήταν της μόδας τότε) γεμάτο με "γαλλικά " κλειδιά  
πέρασε ξανά στα χέρια μου !!  



Το έπλυνα ,το αστάρωσα , του άλλαξα τα φώτα και στο τέλος το γέμισα με τις μπογιές μου !!!!


                                                            

                                                           και να το αποτέλεσμα 






  με αρκετές ατέλειες ,αλλά πλέον θεωρώ ότι είναι οργανωμένα και όμορφα τακτοποιημένα !!!
                       Και επειδή οφείλω να απαντήσω στην ερώτηση της     Αριστέας:

                                        Θέλω να μάθω την αντίδραση του συζύγου
                                         και πού έβαλε τα εργαλεία του μετά. Ναι;

 Όλες βέβαια οι εργασίες έγιναν με πλήρη μυστικότητα ,απουσία του συζύγου ......
 Τα εργαλεία εφόσον έγινε ανταλλαγή, μπήκαν στην πλαστική τσάντα του LEROY MERLIN ...πίσω στην πλαστική ντουλάπα  !!!!
              
               Όταν έδειξα το "μεγάλο " κατόρθωμα..........πήρα επαίνους για την πρόοδο μου !
              Όταν ρωτήθηκα που το βρήκα το βαλιτσάκι ....απλά απάντησα , στο είχα χαρίσει
              πριν πολλά χρόνια,ΘΥΜΆΣΑΙ ???? .... ΤΩΡΑ το χρειάζομαι !!!!

                                            ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ????
                             Στην πλαστική τσάντα ,πάνω από την δεύτερη καινούργια εργαλειοθήκη 
                                        και περιμένουν απλά να τα τακτοποιήσεις !!!!
          Λέγοντας αυτά ,εξαφανίστηκα  με  το "κατοστάρι "της Πατουλίδου  φωνάζοντας :
                          
                                       ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ    ΡΕ ..........ΤΟ !!!!!
           

             Οι συμμετέχουσες   με δημιουργικότητα ,φαντασία ,μεράκι και καλαισθησία
                                  έκαναν τα πιο πρωτότυπα και όμορφα έργα !!!
             Η οικοδέσποινα με οργάνωση και υπομονή  διεκπεραίωσε με άριστο τρόπο 
                         τον διαγωνισμό και μας παρουσιάζει τη τελετή λήξης   εδώ


                                   I am linking to  PJ 300 – an upcycled link party                                                                                                                   

49 σχόλια:

  1. Μου άρεσε πολύ αυτή η μεταμόρφωση Ολυμπία. Έγινε πανέμορφο και πολύ πρακτικό. Έτσι κι αλλιώς δικό σου ήταν έπρεπε να ξαναέρθει στα χέρια σου. Και ήρθε με τον καλύτερο τρόπο για να το χαρείς !!!!! Καλό ξημέρωμα και καλό Σαββατοκύριακο !!! Τα φιλιά μου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνια μου ,αρχικά ήταν δικό μου .Όταν όμως χαρίζεις δεν το ξαναζητάς πίσω -με το έτσι θέλω το πήρα,για να είμαστε ακριβείς ! .Χαίρομαι επειδή δεν είναι πλέον άσχημα τα σύνεργα μου ! Καλό Σαβατοκύριακο και σε εσένα !

      Διαγραφή
  2. Οι συνθήκες δεν με άφησαν να ασχοληθώ με αυτό που ζήτησε η Αριστέα.Φανταστικό το έκανες, δεν ξέρω πολλά για το ντεκουπάζ , αν αντέχει επάνω σε επιφάνειες χρήσεων όμως είναι υπέροχο και άλλαξε εντελώς εξωτερικά.Ολυμπίτσα μου καλό ΣΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεωργία μου ,αρχάρια είμαι ,αυτοδίδακτη ,με λίγη βοήθεια απο μία φίλη μου ,αλλά το παιδεύω .....
      Τώρα το αν αντέξει δεν το ξέρω ,αλλά μου έδωσες μία ωραία ιδέα !! Μόλις χαλάσει το ντεκουπάζ θα το ξαναχαρίσω στο σύζυγο !!! Και έτσι όλοι θα είμαστε χαρούμενοι !!!

      Διαγραφή
  3. αχαχαχαχαχαχαχαχ Ολυμπία μου έλιωσα με το κατοστάρι της πατουλίδου! Αέρα! Για το ντεκουπάζ ρε γ@μ@το!
    αχαχαχα! να'σαι καλά! Σε ευχαριστώ πολύ για όλα! Για την πολύ όμορφη συμμετοχή σου, για το κέφι σου και που με έκανες πρωί πρωί να γελάω :)))).
    Ολυμπία μου , έχεις κάνει τεράστια πρόοδο στο ντεκουπάζ! Μπράβο σου! Καλή συνέχεια να έχεις! Θέμα εξάσκησης κι αγάπης είναι όλα!
    Σε φιλώ γλυκά!
    Καλό ΣΚ να έχεις! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου χάρισα χαμόγελα έστω ακι από μακριά ! Να το διευκρινήσω το θέμα ,είναι ένας τρόπος να ανιμετωπίζω τις καταστάσεις ...πρώτα τα ευχάριστα και μετά τα ανάποδα ....που να τα βγάλω πέρα με τρείς άντρες ??? Θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο και σε ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη προ(σ)κληση που μου έδωσες !!

      Διαγραφή
    2. Που να την ακους και να τη βλέπεις να τα λέει !
      Είναι απόλαυση!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ολυμπία ειναι καταπληκτικό! Έκανες πολύ καλή δουλεια στο ντεκουπάζ. Ωραία χρωματα και συνδυασμός. Αλλά για να το βρεις το νεσεσέρ τη τράβηξες Έχουμε δίψα για δημιουργία και δεν υπάρχουν αντικείμενα. Μακάρι και μεις να κάναμε αυτά τα "yard sales" που άλλοι πουλάνε τα ανεπιθύμητα τους, η να υπήρχαν καταστήματα που πουλάνε τα παλιά. Και εγώ τρέχω στο υπόγειο αλλά καποια στιγμή θα τα ανανεώσω όλα και μετά τι; Πάλι καλά που ο σύζυγος χάρηκε, παρόλο που ηταν δικό σου! Καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαίρη μου ,μακάρι να έιχαμε την φιλοσοφία της δεύτερης ευκαιρίας η της ανακύκλωσης όλοι μας ,γιατί τόσα πράματα πετάμε στα σκουπίδια !! Υπόγεια αποθήκη και σε εμένα σχεδόν τέλος ....θα αρχίσω τις επισκέψεις σε ξεχασμένες μακρυνές θείες μου φαίνεται ....Καλό Σαβατοκύριακο και σε εσένα !

      Διαγραφή
  5. Χαχαχα ωραίο το κατοστάρι!!!!! Ευτυχώς που βρήκε την ολοκαίνουρια εργαλειοθήκη αλλιώς μπορεί να έπαιρνε την δική σου και πάλι. Έγινε πολύ όμορφη και είναι και χρήσιμη!!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε! Λίγο υπερβολικό έιναι αυτό που είπα για "κατοστάρι " ,αλλά για μένα σχεδόν ήταν !!! Τρεχάλα με ελαφρά πηδηματάκια θα ταίριαζε περισσότερο ! Καλό Σαβατοκύριακο !

      Διαγραφή
  6. Ελάχιστα έχω ασχοληθεί με το ντεκουπάζ και ίσως θα έπρεπε γιατί δεν ξέρω να ζωγραφίζω καθόλου αλλά θέλω να αλλάξω κάποια πράγματα. Το έκανες πολύ ωραίο!Και γέλασα με τα του συζύγου!AriadnefromGreece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριάδνη μου ,γίνονται πολλά μαθήματα στην πόλη μας ,οικονομικά και με άριστες δασκάλες !!Θέμα χρόνου είναι ,να μπορέσεις να ασχοληθείς .Τώρα απλά έχω αρκετό !

      Διαγραφή
  7. Πολύ όμορφη η αλλαγή σου. Πραγματικά το απογείωσες το βαλιτσάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα μου ,μαζί του ,απογειώθηκα και εγώ ,τρεχάλα στα πίσω μέρος του σπιτιού !!!!Τώρα καμαρώνω σαν "κόκορας " κρατώντας το βαλιτσάκι και μάλιστα επιδεικτικά ,όταν κάνω κάτι και όλο τονίζω πόσο χρήσιμο μου είναι !!!! "Τα λέει η νύφη να ακούει η πεθερά"!!

      Διαγραφή
  8. χαχαχα ξέρουμε εμείς! Πρώτα κάνουμε την κουτσουκέλα μας ( ομολογουμένως, όμορφη τις περισσότερες φορές ) και μετά χτυπάμε κατοστάρι! Το βαλιτσάκι σου έγινε πολύ ωραίο και τέλεια θήκη για τα χρώματά σου. Να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βιβή μου ,η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ με την ειλικρίνεια να πραγματοποιήσω αυτά που θέλω !!! Αν το ζητούσα εξ΄αρχής θα είχα εισπράξει το ΟΧΙ του 1940!!! Ε, το έκανα,τετελεσμένο γεγονός ,δεν μπορεί να χρησιμοποιεί ένα βαλιτσάκι με ρομαντικό περίβλημα !!! Μόνο αν χαλάσει το ντεκουπάζ ,η Αχτίδα προβληματίστηκε και μου έδωσε την ιδέα ...θα του το ξαναχαρίσω!!!

      Διαγραφή
  9. Τι εκκολαπτόμενη μου λες Ολυμπία μου,αριστούργημα η μεταμόρφωση! Καλά εγώ σε τι κόσμο ζω? Χαμπάρι δεν πήρα σχετικά με τον διαγωνισμό!
    Να σε ρωτήσω -εσύ απο 10 χρονων κρατούσες νεσεσερ?
    Πολλα φιλάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχα !!! Το κοπλιμέντο έκανε την καρδιά μου να πετάξει , το επόμενο κέρασμα δικό μου ,αλλά ναι ,κρατούσα από 19 χρονών ,δευτεροετής φοιτήτρια και έγκυος , που θα έβαζα τόοοοοσα καλλυντικά ????? Γεμάτο βιβλία και ψιλολιόγια το είχα ....Φιλάκια και μην ακουμπάς τις πληγούλες ...ναι ????

      Διαγραφή
  10. Ολυμπίτσα μου μας κατέπληξες όλες!!!!!!
    Και δεν είπες τίποτα για τη συμμετοχή σου!!!!
    Να ήμουν από καμιά μεριά να σε έβλεπα που έτρεχες!!!!!!
    Το έκανες όμως υπέροχο!
    Να δω τον μίστερ να κρατάει αυτό το βαλιτσάκι και να πηγαίνει να φτιάξει κάτι στο αυτοκίνητό του, πάει χάλασε ο κόσμος , θα πω!!!!!
    χαχαχαχχαχα!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το ανακοίνωσα επειδή ήταν ο όρος της συμμετοχής πρώτα από όλα και δεύτερο αν το έλεγα Ρένα θα έπαιρνα το Νόμπελ Ντεκουπάζ !!!Έχετε δει πιο σικάτη ντεκουπατζού ??? Αν Ρένα μου δεν τακτοποιηθούν τα εργαλεία ,έχω αρκετή υπομονή ,θα κατάσχω και την καινούργια εργαλειοθήκη !! Είναι ότι πρέπει για τα ψιλιλόγια !!!
      Καλή σου Κυριακή !

      Διαγραφή
  11. Ολυμπία μου, με την φόρα που πήρες σε βλέπω σύντομα βα κατάσχεις και την καινούργια εργαλειοθήκη, όπως λές στην Ρένα, γιατί τα υλικά όσο προχωρείς τόσο περισσότερα χρειάζεσαι!!! Και όχι, δεν θα χαλάσει το ντεκουπάζ, εάν φρόντισες να περάσεις το βαλιτσάκι σου με αρκετά χέρια βερνίκι. Πολύ όμορφο πάντως το έκανες και συγχαρητήρια για την συμμετοχή σου και για την πρόοδό σου!
    Φιλάκια πολλά και καλή Κυριακή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαριάννα μου .τέσσερα χέρια πέρασα λούστρο με ενδιάμεσα γυαλόχαρτα .... νομίζω ότι φτάνουν ,αλλά το ξαναπερνώ μη τυχόν και μου χαλάσει και αναγκαστώ να το ξαναχαρίσω....Εξάλλου η κατάσχεση είναι η πράξη με την οποία περιουσιακό στοιχείο κάποιου τίθεται υπό δικαστική ( εδώ συζυγική !!!!) δέσμευση και του αφαιρείται το δικαίωμα διάθεσής του !!!!
    Μη μου ενισχύετε τη νέα κατάσχεση .....θα το κάνω ,θα το ντεκουπάρω γιατί είναι πλαστικό και αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσω με κατοστάρι ....Καλό βράδυ Μαριάννα μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα μάτια μου απόλαυσαν την μεταμόρφωση της βαλιτσούλας η οποία όμως ηταν σε καλή κατάσταση ανάλογα με τα χρόνια της !Πολυ καλή η δουλειά σου Τα υλικα όμως αυτά πολύ σύντομα θα αυγατίσουν και τότε;;;;;;;;; Αλλά απόλαυσα και τον τρόπο που το ανακοίνωσες στο έτερο ήμισυ!!!! Πάω για υπνο με ενα χαμόγελο! φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A!!! Όλα και όλα Έφη μου ,αν δεν μπούνε τα εργαλεία στη καινούργια εργαλειοθήκη όπως είπα πιο πάνω ,θα την κατάσχω .....έτοιμη είμαι ..τώρα που το λέτε πολύ στριμωγμένα δεν είναι στο νεσεσέρ ??? Σαν να μπήκε το "διαολάκι " μέσα μου .....Όνειρα γλυκά !

      Διαγραφή
  14. Και η παρουσίαση και το βαλιτσάκι υπέροχα!!!
    Να είσαι καλά Ολυμπία μου και πάντα να δημιουργείς με κέφι!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου σιγά -σιγά θα μάθω ,που θα πάει ...σε λίγο θα αρχίσω και τις ανασκαφές προς αναζήτηση αντικειμένων ,για να μεταμορφωθούν από τα "χρυσά " μου χέρια !!!Καλή σου βδομάδα !

      Διαγραφή
  15. Χαχαχαχα....να σε καλά ρε Ολυμπία μου ..μου έκανες και γέλασα ...
    Τελεία έγινε το βαλιτσάκι σου ...Υπεροχή ..καλή επιτυχια !!!!!!
    φιλακια πολλα και καλη εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη μου ,τι να κάνω η δόλια ..Κάτι έπρεπε να βρω ,είχα και την αμφιβολία της καταστροφής ,οπότε ήταν το πιο κατάλληλο ...

      Διαγραφή
  16. Dearest Olympia,
    Had to laugh with your reply about where the tools can be placed now... But you did a remarkable transformation. Lovely result.
    Hugs and happy new week.
    Mariette

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mariette ,it was 35 before mine ...then I donated it to my husband to use for his tools .Now I might to took part for this "game " so I used it again . Have a nice week .

      Διαγραφή
  17. Ο διάλογος με τον σύζυγο όλα τα λεφτά!! χαχαχα Αφού στα δικά σου χέρια θα πιάσει τόπο να μην το κάνεις??? ;)
    Πολύ ωραία η μεταμόρφωση και χρήσιμη (να τα λέμε αυτά) ! Είχα και εγώ ένα τέτοιο βαλιτσάκι αλλά τότε που το αγόρασα ήξερα πως έχει μία μόνο χρήση αλλά με το blogging αλλάζεις άποψη για πολλά αντικείμενα. Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eλεάνα μου ,ευχαριστώ πολύ που πέρασες απο τη σελίδα μου .Είναι μια οπτική γωνία που απέκτησα τα τελευταία χρόνια και το blogging ,μου την ενίσχυσε . Όπου πέφτει το μάτι ,σκέφτομαι τι θα μπορούσε να γίνει .
      Όταν ξεκίνησε ,η αγωγή μου δεν μου επέτρεπε να παίρνω τα πράματα με το έτσι θέλω ...τα ζητούσα ευγενικά ..εισέπρατα τα άπειρα ΟΧΙ του ΄40 και μετά ακολούθησα την άλλη πλευρά ...τα "δανείζομαι " ,τα μεταμορφώνω και τετελεσμένο γεγονός !!!! Καλή σου εβδομάδα !

      Διαγραφή
  18. Μια υπέροχη βαλίτσα, φτιαγμένη με πολύ μεράκι και πολύ χιούμορ!
    Περιμένω με χαρά το ταξίδι του φλιτζανιού σου! Φιλιά πολλά και καλό βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάρηκα πολύ που συναντηθήκαμε ,θα τα λέμε συχνά και με μεγάλη μου χαρά θα συμμετέχω στο ταξίδι του φλυντζανιού ! Έχω άλλωστε μία εμμονή με τα φλυτζανάκια ......όλων των ειδών !

      Διαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η περιγραφή και μονο Ολυμπια μου της περιπέτειας της εργαλειοθηκης ..είναι όλα τα λεφτα... εχω πεθανει απο τα γελια... βρε τι επαθε το έτερον ήμισυ !!!! το βαλιτσακι παντω στα χερια σου θα είναι πιο καλά γιατί το ομορφηνες.. με το ντεκουπαζ
    είδες τι μας κανει το Αριστάκι; μας κανει και διασκεδαζουμε .. να είναι καλά το χρυσό μου... να περνας ομορφα φιλη μου οτι και να κανεις καλη εβδομαδα... φιλακιααααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλάκι μου ,μου δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσω σε άλλο αντικείμενο το ντεκουπάζ ,κάτι πέτυχα ...Τώρα το μάτι μου θόλωσε ,κοιτάζω γύρω -γύρω να βρώ κάτι ,τα πράματα στο σπίτι μου έχουν πάθει ένα "ψυχολογικό καταναγκασμό ",μη τυχόν και πέσουν στα χέρια μου !!!! Πήρα φόρα ,που είπε και η Έφη και ποιός με πιάνει !!!
      Καλή βδομάδα σου ,γλυκιά μου !

      Διαγραφή
  21. Μπήκα πρώτη φορά στο blog σου και ομολογώ πως το καταευχαριστήθηκα...μία για το πανέμορφο βαλιτσάκι και άλλη μία για τον τρόπο γραφης! Χαχαχαχαχ και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια... όλες το έχουμε κάνει κάποια στιγμή! Καλή εβδομάδα και καλή συνέχεια
    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα ,χαίρομαι που βρεθήκαμε και θα τα λέμε συχνά .Σε ευχαριστώ πολύ για τα ευγενικά σου λόγια και το "ελαφρά πηδηματάκια " η το "στρίβειν δια του αρραβώνος " ,το χρησιμοποιώ όταν οι αγαπημένοι μου δεν διατίθενται να με στηρίξουν στα " μεγαλεπήβολα" σχέδια μου και στα όνειρα μου !! Απλά τα κατάσχω, με το "έτσι θέλω " ! Καλή συνέχεια και σε εσένα .

      Διαγραφή
  22. Καλώς σε βρήκα! Την διασκέδασα την πρώτη μου επίσκεψη εδώ, το βαλιτσάκι το ξεχώρισα στον διαγωνισμό της Αριστέας, το έκανες πανέμορφο!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς βρεθήκαμε ! Ελένη μου ,τέτοιου είδους προ(σ)κλήσεις είναι υπέροχες ,δημιουργικές ,ευφάνταστες και με ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων .Μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούμε περισσότεροι στο χώρο του διαδικτύου ,να γίνουμε φίλες ,να μοιραζόμαστε τις ιδέες και τα χόμπυ μας ! Η διοργάνωση της Αριστέας ήταν
      καταπληκτική και της οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ .Καλή σου βδομάδα !

      Διαγραφή
  23. Απαντήσεις
    1. Μαρία μου σε ευχαριστώ πολύ που περνάς από εδώ !
      Καλή συνέχεια !

      Διαγραφή
  24. Hello dearest Olympia,
    Oh, what a great project.. your old school case is now like a new bag.
    I thought it funny, when you asked your friend, where her husband kept his tools after she painted her bag. ):-
    I like my paints to be in particular order.. acrylic, oils,and my water colors.. also brushes all in different pots.
    enjoy using it.
    sending big hugs to you and hope that your mother is well.
    God bless.
    val xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. με συγκίνησε το βαλιτσάκι σου, γιατί και σε μένα, ένα παρόμοιο βαλιτσάκι έλυσε τη γλώσσα μου κι απο τότε....γράφω...προσωπικά!χαχαχα!(δες το βαλιτσάκι που δεν ταξίδεψε ποτέ).
    Το θέμα είναι ότι έφερε πολλή αγάπη και πολλή τύχη!
    Εύχομαι παρόμοιες χαρές σε σένα, αν και απ΄ ότι θυμάμαι, τις γνώρισες!Πάντως αν κάπου βρεθεί ένα παρόμοιο παλιό βαλιτσάκι, δηλώνω....ενδιαφερόμενη!
    Σου εύχομαι καλές δημιουργίες, μαζί με πανέμορφες φωτογραφίες πάντα!

    Έχεις την αγάπη μου,
    καλό φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. λοιπον τελειο αξιαγαπητο μοναδικο και η απαντηση κομμενη και ραμμενη στα μετρα μου παω και εγω να παρω πισω το δικο μου βαλιτσακι και θα δω τι θα κανω με αυτό !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φανταστικό, αν και δεν μου βρίσκετε κάποιο ανάλογο βαλιτσάκι θα προσπαθήσω να το κάνω σε κάποια ανάλογη μικρή βαλιτσούλα που έχω. Ελπίζω να βγει καλό σαν το δικό σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φανταστικό, αν και δεν μου βρίσκετε κάποιο ανάλογο βαλιτσάκι θα προσπαθήσω να το κάνω σε κάποια ανάλογη μικρή βαλιτσούλα που έχω. Ελπίζω να βγει καλό σαν το δικό σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή